Mutkattomat maa-aineksen myynnit ja kuljetukset Kangasniemeltä käsin

Soita tai lähetä viesti!

Kun asialla on Maansiirto Lahikainen Oy Kangasniemeltä, maa-aineksen myynti ja toimitus sujuvat helposti ja vaivattomasti. Toimitamme niin pienen kuin suuremmankin määrän maa-aineksia, kuten soraa, mursketta, hiekkaa tai multaa, perille asti ja tarvitsemaasi kohteeseen. Maa-aineksen voit tilata meiltä myös säkkitavarana.

Maansiirron töistä meillä on jo kymmenen vuoden verran kokemusta ja vankkaa tietotaitoa. Ammattitaitomme ja käytössämme oleva laadukas ja nykyaikainen kalusto takaavat onnistuneen lopputuloksen töillemme. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Murske 

Murskeet ovat tuotteita, jotka on valmistettu murskaamalla keinotekoista tai luonnon kiviainesta. Murskeet jaotellaan raaka-aineen perusteella. Meiltä löydät sekä kivituhkat että louheet ja kalliomurskeet. Karkeampia murskeita voidaan käyttää esimerkiksi teiden rakennekerroksiin. Hienommat murskeet sopivat hyvin teiden ja pihojen pintamateriaaliksi. 

Sora

Meiltä saat laadukasta soraa. Sora on hiekan ohella yksi suosituimmista aineksista maarakentamiseen. Sitä käytetään paljon esimerkiksi teiden pintamateriaalina. Sora soveltuu myös moniin muihin käyttötarkoituksiin, kuten piharakentamiseen. Valikoimastamme löytyy muun muassa soramurske ja salaojasorat. 

Kerro meille lisää kohteestasi, niin me autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen soran. Varmistamme aina, että saat käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivaa kiviainesta.

Multa

Meiltä saat multaa vaikkapa kukkapenkkiin tai perunamaalle. Koska multa on kivennäismaan ja humuksen seosta, se sopii hyvin kasvien kasvualustaksi. Myymme multaa säkkitavarana sekä tarvittaessa myös isommissa erissä, jotka toimitamme perille asti tarvitsemaasi kohteeseen.

Hiekka

Tarvitsetpa sitten hiekkaa kesäisen uimarannan kunnostukseen, hiekkalaatikolle tai hiekoitushiekaksi, ota yhteyttä Maansiirto Lahikainen Oy:hyn. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä Mikkelin seudulla, noin 50 kilometrin säteellä Kangasniemeltä.

Lue lisää yrityksestämme
Yhteydenottokuvake

Maansiirto Lahikainen Oy tekee monipuolisesti maa-aineksen myyntiä Kangasniemeltä käsin!

Ota yhteyttä