Luotettavat ja laadukkaat aurauspalvelut kilpailukykyiseen hintaan Kangasniemellä

Pyydä meiltä tarjous!

Maansiirto Lahikainen Oy Kangasniemeltä tarjoaa luotettavia ja laadukkaita aurauspalveluita kilpailukykyiseen hintaan. Teemme myös tehokasta tienhoitoa, kuten huolellisia hiekoituksia ja sujuvia suolauksia.

Meillä on kokemusta alalta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Työskentelemme aina sovitussa aikataulussa ja panostamme korkealaatuiseen työnjälkeen.

Tasokas tienhoito takaa turvallisen liikkumisen

Minkälaista tienhoitoa tarvitset? Teiden hoitaminen on tärkeää, jotta tiet pysyvät rakenteellisesti kunnossa ja niillä on hyvä sekä turvallista liikkua. Niin liikenteen määrä kuin säätila ja sen muutokset vaikuttavat teiden kuntoon. Tienhoito on ympärivuotista palvelua, jota teemme rautaista ammattitaitoamme ja laadukasta kalustoamme käyttäen.

Kun tilaat meiltä tienhoidon palveluja, varmistat päivittäisen elinympäristösi mutkattoman ja sujuvan toimivuuden.

Kysy lisää palveluistamme

Kun lumentulo yllättää, aurauspalvelumme auttavat

Tarvitsetko teiden, pihojen tai parkkipaikkojen aurausta? Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisiä kotitalouksia. Hoidamme huolella niin julkisten teiden kuin yksityistenkin teiden auraukset. Työskentelemme aina ripeästi ja luotettavasti. Meidät saat nopeasti kiinni, kun talvikeli sitä vaatii.


Auraus on ehdoton edellytys sille, että teillä sekä piha-alueilla on turvallista liikkua haasteellisillakin talvikeleillä. Älä siis turhaan taistele yksin lumen kanssa, vaan tilaa meiltä laadukkaat aurauspalvelut. Olemme yhden puhelinsoiton päässä!

Katso yhteystietomme

Tutustu kattaviin palveluihimme

Tienhoito- ja aurauspalveluiden lisäksi tarjoamme myös maansiirron asiantuntevia palveluita. Toimitamme sinulle laadukasta maa-ainesta, kuten soraa, mursketta, hiekkaa tai multaa, tarvitsemaasi kohteeseen. Palvelemme Mikkelin seudulla, noin 50 kilometrin säteellä Kangasniemeltä. Tutustu kuvagalleriassamme toimintaamme sekä työkohteisiimme.

Lue myös lisää yrityksestämme
Yhteydenottokuvake

Maansiirto Lahikainen Oy tarjoaa luotettavat aurauspalvelut yrityksille ja yksityisille Kangasniemen seudulla!

Pyydä tarjous aurauspalveluista